Smageriet
torsdag den 21. juni 2012
NYE BLOG!
›
Husk at tjekke min nye fede blog, jeg kan se at mange stadig tjekker den, kig forbi den anden ! :-) http://www.idatophoj.blogspot.com/ ...
mandag den 26. marts 2012
Hindbær lagkage
›
Den bedste lagkage, hvis man vil bruge tiden på den! 12 - 16 pers. 1 stk. springform ca. 25 cm i diameter 1 plade hvid chokolade ti...
Dessert pandekager
›
Alle elsker pandekager, gør du ikke? Her er min første, af en samling med lækre pandekager, som jeg vil dele med jer. Pandekager til alle f...
Tunmousse m. rejer
›
Tunmousse er en svær at lave, men det er besværet værd, hvis du kan lide fisk. Opskriften tager tid, men den smager faktisk ret så godt. P...
søndag den 25. marts 2012
Hjemmelavet is
›
Ingredienser: Grundis ¾ liter Fløde 150 g flormelis (ca. 3 dl) 6 pasteuriserede æggeblommer (ca. 1 dl) Fremgangsmåde: Stil...
onsdag den 21. marts 2012
Jorbærkage
›
Dagens opkrift: 6 store kager) MØRDEJ: 100 g koldt smør i små terninger 50 g flormelis 100-150 g hvedemel 1 lille æg MAZARINMAS...
mandag den 19. marts 2012
Rugbrøds pizza
›
Da jeg lavede denne sjove, men lækre pizza, synes jeg i starten at de virkede mærkeligt, men den var super lækker og nem at lave. Pizzaen...
›
Start
Vis internetversion